Snídaně jsou zahrnuty v ceně ubytování a jsou poskytovány v prostorách Babymlýnu a Babyhotelu dle ubytování v době od 8 - 10 hod. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Vzhledem k umístnění obou zařízení, v jejíž bezprostředním okolí  (10m - 300m)  se nachází několik restaurací, si můžete zajít a vybrat z bohatého jídelního lístku, doplněného o obědové menu. Recepční ráda doporučí vhodné zařízení, s ohledem na Vaše gurmánské přání a potřeby. V Babyhotelu  je Vám po celý den k dispozici bar s alko a nealko nápoji, pochutinami a vinotékou v samoobslužném režimu. V Babymlýně pak máte možnost využít pochutin, kávy či nápojů a dezertů, pizzy s obsluhou a posezením jak v restauraci, tak na venkovních terasách.  laughing 


Babyhotel-venkovní kuchyň pro letní období

V uzavřené traktu Babyhotelu Karolínka (u venkovního bazénu) je pro Vás k dispozici  venkovní kuchyň plně vybavená lednicí, sporákem, dřezem, nádobím, grillem, ale třeba i krbem. Zde si můžete užít vaření, grilování, zatímco zbytek rodiny si užívá sluníčka a koupání. A že nevíte co si sebou dovézt?  Vůbec nic. 50 m od hotelu máte k dispozici velké potraviny otevřené každý den.  

Zkuste tedy tradiční stravovací návyk a přípravu jídel po vzoru středomořských obyvatel. Ti, kdož zažili onu atmosféru, ujišťujeme, že i ona lahodná zvuková kulisa šumícího moře je u nás doladěna k dokonalosti  protékající řekou a splavy v meandrech Národního parku Podyjí. Vekovní kuchyň je k dispozici od 15.března až do 15.října každého roku. V případě příznivějšího počasí je spuštěna i mimo tuto dobu.

   


Babymlýně mají zase unavení tatínci možnost využít oddechový koutek s kulečníkem a drinkem v ruce.laughing Děti opékat nad ohništěm špekáčky či jen tak si vychutnávat alko/nealko koktejly z naší restaurace.

venkovní odpocivarna       restauraceobcestvenivenkovniopekani    


Kvalitní moravská vína nám dodává Znovín, díky němuž můžeme v oáze klidu a pohody sledovat nezapomenutelný západ slunce z naší terasy. Dlouholetá zkušenost a vhodný výběr odrůd učiní z každého z vás na chvíli zkušeného someliéra.